Gönül Birliği Kısaca
'hakkı ayakta tutmak için'

Toplumun tüm kesimlerinde eğitim ve yardımlaşmayı esas alan, kültürüne ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirme hedefi ile;  2018 yılında Gönül Birliği Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma derneği olarak faaliyetlerine bir sivil toplum kuruluşu olarak başlamıştır. Toplumumuzun inanç, ahlak, kültür ve sosyal yapısını hedef edinerek; Eğitim, kültür, sosyal ve yardım faaliyetlerinin yanı sıra, manevi değerlere bağlı bilgili, kültürlü ve eğitimli insanlar yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Yine fertler arasında sevgi ve kardeşliği artırıcı, birlik ve beraberliği temin edici faaliyetler icra etmek, sosyal yardımlaşma duygusunu geliştirmek, fertlerin meşru olan her türlü iktisadi ve içtimai ihtiyaçlarını karşılayarak, insana hak ettiği değeri veren; hakkın razı olacağı, prensip ve idealleri ile örnek ve referans bir çalışma olmayı hedeflemektedir.

‘HAKKI AYAKTA TUTMAK İÇİN’

Gönül Birliği Derneği